Termeni și condiții

VERSIUNEA 1, NOIEMBRIE 2022

Elaborat de Tőtős Erzsébet,
referent cu protecția datelor cu caracter personal
2022

INTRODUCERE

Termenii și condițiile prevăzute în prezenta pagină cuprinde regulile/normele generale care guvernează relația între administratorul site-ului https://codeimm.ro/ (denumit în continuare Site) și orice vizitator/ client care utilizează serviciile Site-ului. Site-ul a fost realizat în cadrul proiectului întitulat COmpetente Digitale pentru DEzvoltarea IMM-urilor, având cod MySMIS 143314 (în continuare Proiect). În cadrul Proiectului a fost dezvoltat prezentul website.

Acest Site este deținut și administrat de Camera de Comerț și Industrie Bihor, denumită în continuare CCIBH.

Camera de Comerț și Industrie Bihor
Site web: https://ccibh.ro/, https://codeimm.ro/
Sediu: Oradea str. Mihai Eminescu Nr. 25 A, județul Bihor

Cod fiscal: RO 57554
Telefon: 0040-259-417807 / 0040-359-414557
E-mail: secretariat@ccibh.ro

CCIBH, în calitate de administrator al Site-ului, are scopul de a oferi angajaților posibilitatea de a participa la cursuri gratuite susținute de traineri experimentați, pe diferite tematici, pentru îmbunătățirea competențelor, cunoștințelor și aptitudinilor în domeniul IT.

Vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile, de fiecare dată când folosiți acest Site. Continuarea folosirii Site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.

Termenii și condițiile prezentate în cele ce urmează se aplică tuturor persoanelor care accesează Site-ul, indiferent de motive, și care beneficiază de serviciile oferite prin intermediul acestuia.

CCIBH își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura Site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă. Așadar vă recomandăm ca să accesați Site-ul și citiți informațiile actuale.

Nici o informație de pe acest Site nu reprezintă o ofertă, astfel nu trebuie privită ca o ofertă de contractare. Acest Site nu conține sfaturi sau recomandări cu privire la luarea unei decizii, oricare ar fi aceasta.  Astfel CCIBH nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune produse vizitatorilor Site-ului.

CCIBH depune tot efortul pentru a transmite informații actualizate, corecte și concrete. Totodată își rezervă dreptul de a publica informații doar cu titlu informativ, neasumând responsabilitate cu privire la eventualele erori survenite în urma accesării Site-ului precum și cu privire la virușii și alte evenimente informatice similare ce ar putea fi transmise prin intermediul Site-ului către calculatoarele vizitatorilor. CCIBH nu poate fi responsabil legal pentru nici un fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului site-ului cauzate de informații eronate.

Prin vizitarea Site-ului recunoașteți că orice asumarea încrederii pentru orice informație sau orice alt material conținut pe acest Site este în întregime pe propriul dvs. risc și toate celelalte garanții, angajamente, condiții și termeni, exprese sau implicite (inclusiv, fără limitare, în ceea ce privește calitatea, gradul de adecvare pentru utilizare, performanța sau adecvarea scopului) în ceea ce privește Site-ul sunt astfel excluse în cea mai mare măsură permisă de lege.

Admiteți că nu putem garanta că Site-ul va fi întotdeauna disponibil pentru dvs., datorită naturii internetului. În plus, recunoașteți faptul că site-ul poate fi indisponibil din motive de întreținere, dar, acolo unde este posibil, vom efectua o astfel de întreținere în afara orelor de funcționare principale și vom încerca să minimizăm perioada de orice întrerupere.

DREPTURILE DE AUTOR

Întregul conținut al Site-ului (incluzând, dar fără a se limita la: texte, imagini, logo-uri, butoane, elemente grafice, baze de date, orice alte date, scripturi, design web, programe etc.) este proprietatea CCIBH și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea industrial și intelectuală.

Folosirea fără acordul scris explicit al administratorul Site-ului a oricăror elemente enumerate mai sus, sau regăsite în site se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare.

Nicio secțiune din conținutul de proprietate intelectuală al acestui site nu poate fi reprodusă, distribuită sau publicată sub nici o formă sau prin  niciun mijloc, fără acordul prealabil scris al CCIBH. Prin urmare, vizitatorii site-ului trebuie să înțeleagă și să consimtă să nu modifice, să vândă, să distribuie sau să creeze lucrări/opere/ derivate, pe baza imaginilor și a informațiilor publicate pe acest site.

Puteți tipări extrase de conținut de pe Site sau oricare dintre pagini doar pentru interesul dvs. personal dar nu și pentru alte scopuri.

Puteți face o copie temporară a acestor pagini pentru scopul vizualizării paginii din aplicația de browser, dar nu aveți permisiunea de a copia, reproduce sau redistribui conținutul acestor pagini, în întregime sau pe părți, fără consimțământul scris al CCIBH.

Toate celelalte drepturi sunt rezervate. /

Clientul poate copia, transfera și/sau utiliza elementele mai sus prevăzute numai în scopuri personale sau noncomerciale, și numai în cazul în care nu intră în conflict cu prevederile prezentului document. Totodată CCIBH nu îi conferă clientului dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site- ul, de a reproduce parțial sau integral site- ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site- ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății CCIBH, fără acordul scris al acesteia.

Orice reclamație și/sau problemă legată de respectarea drepturilor de autor în legatură cu întregul conținut al Site-ului pot fi semnalate printr-un email trimis pe adresa de e-mail: secretariat@ccibh.ro.

RESPONSABILITATE

Informațiile prezentate pe Site au caracter informativ și sunt documentate sau modificate de către administrator. De asemenea descrierile serviciilor pot fi incomplete însă administratorul face eforturi de a prezenta informațiile cele relevante, pentru că serviciile să fie utilizate în parametrii pentru care au fost achiziționate. CCIBH nu poate fi tras la răspundere pentru prejudiciile create de informațiile publicate în Site din erori ce nu-i aparțin. Totodată CCIBH nu răspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa, de nefuncționarea Site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării paginii (ex. defecțiuni la rețeaua de internet). De asemenea CCIBH nu răspunde pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.

CCIBH nu va putea fi ținută răspunzătoare față de nici o persoană /entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului sau ca urmare a oricărei erori sau omisiuni.

CCIBH nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, îmbunătățiri, etc.

CCIBH nu confirmă faptul că fiecare utilizator este ceea ce se pretinde și nu are obligația legală de a controla informațiile de pe site, oferite de utilizatori. Administratorul site-ului este absolvit de orice răspundere sau despăgubire (directă sau indirectă) de orice fel și de orice natură datorată inexactității datelor și informațiilor publicate de utilizatori.

CODUL DE CONDUITĂ

Sunteți de acord să vă asigurați că detaliile pe care ni le furnizați prin intermediul Site-ului sunt corecte și să ne informați cu promptitudine dacă vreunul dintre detaliile pe care ni le-ați furnizat despre dvs. se schimbă.

Dacă accesați orice parte a site-ului care vă cere să introduceți o parolă, sunteți de acord să păstrați confidențialitatea oricărui nume de utilizator și parolă pentru utilizare pe Site și să fiți responsabil de orice pierdere sau daună rezultată din utilizarea parolei de către orice terță parte.

Ne rezervăm dreptul de a vă anula accesul la zonele protejate prin parolă ale site-ului dacă considerăm că folosirea site-ului este în detrimentul site-ului sau al altor utilizatori.

Dacă accesați orice parte a site-ului, sunteți de acord:

  • să nu folosiți site-ul în așa fel încât să perturbați, să interferați sau să restrângeți utilizarea Site-ului de alți utilizatori terți;
  • să vă asigurați că orice materiale încărcate, afișate sau transmise de dvs. prin sau pe Site nu sunt false, ofensatoare, defăimătoare, amenințătoare, obscene, ilegale și nu încalcă sau încalcă drepturile oricărei persoane oriunde în lume și renunță la orice drepturi morale cu privire la astfel de materiale;
  • să nu revizuiți, să decompilați, să copiați sau să adaptați orice software sau alt cod sau script care fac parte din Site și nici să încercați să transmiteți pe sau prin Site orice informație care conține un virus, vierme, cal troian sau alte componentă perturbatoare;
  • să nu trimiteți un e-mail “spam” sau orice corespondență nesolicitată care nu are legătură cu activitățile CCIBH, la orice adresă disponibilă pe Site; și
  • să nu schimbați, să modificați, să ștergeți, să interferați sau să utilizați în mod incorect datele conținute pe Site introduse de sau referitoare la orice utilizator terț al Site-ului.

Dacă suferim pierderi din cauza încălcării de către dvs. a acestor Termeni de utilizare, sunteți de acord să ne despăgubiți pe deplin pentru orice pierdere.

Trebuie să vă asigurați că aveți o protecție adecvată împotriva virușilor de calculator, a viermilor, a cailor troieni sau a altor obiecte de natură distructivă în timp ce utilizați internetul și că conexiunea dvs. la Site este sigură. Sunteți de acord să vă asigurați că detaliile pe care ni le furnizați prin intermediul Site-ului sunt corecte și să ne informați cu promptitudine dacă vreunul dintre detaliile pe care ni le-ați furnizat despre dvs. se schimbă.

Dacă accesați orice parte a site-ului care vă cere să introduceți o parolă, sunteți de acord să păstrați confidențialitatea oricărui nume de utilizator și parolă pentru utilizare pe Site și să fiți responsabil de orice pierdere sau daună rezultată din utilizarea parolei de către orice terță parte.

Ne rezervăm dreptul de a vă anula accesul la zonele protejate prin parolă ale site-ului dacă considerăm că folosirea site-ului este în detrimentul site-ului sau al altor utilizatori.

Dacă accesați orice parte a site-ului, sunteți de acord:

  • să nu folosiți site-ul în așa fel încât să perturbați, să interferați sau să restrângeți utilizarea Site-ului de alți utilizatori terți;
  • să vă asigurați că orice materiale încărcate, afișate sau transmise de dvs. prin sau pe Site nu sunt false, ofensatoare, defăimătoare, amenințătoare, obscene, ilegale și nu încalcă sau încalcă drepturile oricărei persoane oriunde în lume și renunță la orice drepturi morale cu privire la astfel de materiale;
  • să nu revizuiți, să decompilați, să copiați sau să adaptați orice software sau alt cod sau script care fac parte din Site și nici să încercați să transmiteți pe sau prin Site orice informație care conține un virus, vierme, cal troian sau alte componentă perturbatoare;
  • să nu trimiteți un e-mail “spam” sau orice corespondență nesolicitată care nu are legătură cu activitățile MARCOM EXPERT, la orice adresă disponibilă pe Site; și
  • să nu schimbați, să modificați, să ștergeți, să interferați sau să utilizați în mod incorect datele conținute pe Site introduse de sau referitoare la orice utilizator terț al Site-ului.

Dacă suferim pierderi din cauza încălcării de către dvs. a acestor Termeni de utilizare, sunteți de acord să ne despăgubiți pe deplin pentru orice pierdere.

Trebuie să vă asigurați că aveți o protecție adecvată împotriva virușilor de calculator, a viermilor, a cailor troieni sau a altor obiecte de natură distructivă în timp ce utilizați internetul și că conexiunea dvs. la Site este sigură.

POLITICA DE COOKIES?

CCIBH procesează informațiile dvs. de utilizator prin utilizarea de “Cookies” șau a altor tehnologii de tracking similare. Detalii despre politica de cookies pot fi găsite în cadrul documentului Politica de cookies.

Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri care sunt întreținute exclusiv de terți. Site-urile terță parte nu fac obiectul prezentei politici și nu suntem responsabili pentru conținutul lor sau practicile de confidențialitate. Vă încurajăm cu tărie să citiți politica de confidențialitate a fiecărui site pe care îl vizitați.

ALTE CONDIȚII

Acești Termeni & Condiții nu trebuie să afecteze orice altă relație contractuală cu CCIBH, sau orice altă politică CCIBH.

OPERATORUL DE DATE PERSONALE ESTE CCIBH, Camera de Comerț și Industrie Bihor
Site web: https://ccibh.ro/, https://codeimm.ro/
Sediu: Oradea str. Mihai Eminescu Nr. 25 A, județul Bihor
Cod fiscal: RO 57554
Telefon: 0040-259-417807 / 0040-359-414557
E-mail: secretariat@ccibh.ro

Datele de mai sus sunt și datele de contact al Responsabilului datelor cu caracter personal, angajat special pentru a asigura că activitatea Partenerilor în calitate de operator/procesator de date cu caracter personal să se desfășoare în conformitate cu prevederile GDPR.

Vizitatorii site-ului au posibilitatea de a comunica în orice moment pentru orice subiect legat de prezentele Termene și Condiții, utilizând datele de contact de mai sus.

Vizitatorii noștri sunt rugați să aibă în vedere faptul că prezenta Politică poate face obiectul unor modificări periodice de conținut, la fel ca și actualizarea site-ului. Prin urmare, este necesar să verificați Termenii și Condițiile de utilizare a site-ului.

Întocmit de,
Tőtős Erzsébet
Referent cu protecția datelor cu caracter personal
Aprobat de,
Badea Constantin
Manager de proiect